Με γνώμονα την ποιότητα και την ειλικρίνεια
Καλάθι - €0
Τηλέφωνο : 2310. 456600

ΤΙΜΕΣ
Οι τιμές όλων των προϊόντων, αναγράφονται ευκρινώς και πλησίον κάθε προϊόντος, είναι τελικές. Το κατάστημα μας διατηρεί κάθε δικαίωμα να μεταβάλλει τις τιμές στα προϊόντα της χωρίς προειδοποίηση, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο. Ο πελάτης από τη στιγμή που έχει επιβεβαιώσει την παραγγελία του, εξασφαλίζει πως θα παραλάβει το προϊόν με την τιμή την οποία «αποδέχτηκε» τη συναλλαγή έστω και αν η τιμή στην πορεία μεταβληθεί.
Η χρέωση αποστολής καθορίζεται ανάλογα με την τρέχουσα τιμολογιακή πολιτική των μεταφορικών εταιριών.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ / ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη της μεταφορικής εταιρίας.
Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραία καιρικά φαινόμενα κλπ.) dε φέρουμε καμία ευθύνη.

 

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
1.Με χρήση PayPal (Υπόλοιπο λογαριασμού σας ή χρήση πιστωτικής/προπληρωμένης κάρτας).

2.Κατάθεση σε κάποιον από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

3. Αντικαταβολή

( δείτε περισσότερα εδώ )

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Τα προιόντα μας είναι τρόφιμα και δεν επιστρέφονται εκτός των σπάνιων περιπτώσεων που βρεθούν αλλοιωμένα.

Σε περίπτωση που κατά το άνοιγμα της συσκευασίας βρεθεί οποιοδήποτε προιόν αλλοιωμένο και εφόσον δεν έχει περάσει 1 μέρα απο την παραλαβή του , τότε κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία , μπορείτε να επιστρέψετε το προιόν

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Το κατάστημα μας  δεσμεύεται ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που υποβάλλονται σε αυτό (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση, Τηλέφωνα, Διεύθυνση email κλπ), καταχωρούνται (με δυνατότητα πρόσβασης) από εξουσιοδοτημένους υπαλλήλους, αυστηρά και μόνο για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών, ενώ δεν γίνονται αντικείμενο διαχείρισης, κοινοποίησης πρoς τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, παρά μόνο διαφημιστικούς του καταστήματός μας. Εξαιρούνται από αυτό, περιπτώσεις αποφάσεων εισαγγελικών, δικαστικών ή άλλων δημόσιων αρχών.

Οι συναλλαγές μέσω Paypal δίνουν τη δυνατότητα ευκολίας και ασφάλειας στις συναλλαγές σας, καθώς έχετε ήδη ταυτοποιήσει έναν λογαριασμό σας e-mail με κάποια πιστωτική κάρτα ή Τραπεζικό σας λογαριασμό. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια σε κάθε περίπτωση, από τον υπολογιστή ή το κινητό σας. Τα προσωπικά σας καταχωρούνται στο Paypal και όχι σε εμάς. Οποιαδήποτε ευθύνη, την έχει το Paypal.Συστήνουμε πάντοτε να ακολουθείτε τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας, όπως πχ. όταν μπαίνετε στό PayPal ή τους λογαριασμούς του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου από κοινόχρηστο υπολογιστή ή άλλη συσκευή, να μπαίνετε σε περιβάλλον «ιδιωτικής περιήγησης» του φυλλομετρητή σας (browser), να μην κάνετε αποθήκευση των κωδικών, και να κάνετε πάντα αποσύνδεση αφού ολοκληρώσετε την κάθε διαδικασία. Έτσι δε θα κινδυνεύσετε με αποκάλυψη των προσωπικών σας δεδομένων, ούτε και με πιθανή απώλεια χρημάτων από επιτήδειους.
Για τη δική σας ασφάλεια σας συμβουλεύουμε, όταν συνδέεστε με τη σελίδα της PayPal να προσέχετε η σύνδεση σας στον περιηγητή σας (browser) να ξεκινάει με   https://  και όχι   http://Οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω Paypal, υποδηλώνει την πρότερη πλήρη κατανόηση των όρων χρήσης και της λειτουργίας του συστήματος. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας ή αν έχετε κάποιες αμφιβολίες, παρακαλούμε πολύ, πριν την υποβολή της εκάστοτε συναλλαγής σας, να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email, υποβάλλοντάς μας σχετικά ερωτήματα.