Σκόρδα Ελληνικά

Σκόρδα Ελληνικά


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

  • Για πάρα πολλά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται ως μέσο θεραπείας διαφόρων ασθενειών.
  • Πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι μειώνει την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων και νεοπλασμάτων, και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.
  • Η ικανότητα του σκόρδου να μειώνει τις τιμές της αρτηριακής πίεσης έχει μελετηθεί, αλλά παραμένει υπό αμφισβήτηση.
  • Μειώνει τα λιπίδια στο αίμα.

Όσοι καταναλώνουν σκόρδο έχουν μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο στομάχι και στο παχύ έντερο.


Κατηγορία : .

Σχετικά Προϊόντα

  • Κολοκυθάκια Ανθός Βασιλικών

    Κολοκυθάκια Ανθός Βασιλικών

  • Σπαράγγια Πράσινα Ξάνθης

    Σπαράγγια Πράσινα Ξάνθης

  • Κρεμμύδια-Κοκκινα-ή-Άσπρα-Βοιωτίας

    Κρεμμύδια κόκκινα – άσπρα Βοιωτίας

  • Κολοκυθάκια Κρήτης ή Βασιλικών ή Ημαθίας

    Κολοκυθάκια Κρήτης ή Βασιλικών ή Ημαθίας