Σκόρδα Ελληνικά

Σκόρδα Ελληνικά


ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ

  • Για πάρα πολλά χρόνια το σκόρδο χρησιμοποιείται ως μέσο θεραπείας διαφόρων ασθενειών.
  • Πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι μειώνει την εμφάνιση καρδιαγγειακών νοσημάτων και νεοπλασμάτων, και έχει ισχυρή αντιμικροβιακή δράση.
  • Η ικανότητα του σκόρδου να μειώνει τις τιμές της αρτηριακής πίεσης έχει μελετηθεί, αλλά παραμένει υπό αμφισβήτηση.
  • Μειώνει τα λιπίδια στο αίμα.

Όσοι καταναλώνουν σκόρδο έχουν μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου στο στομάχι και στο παχύ έντερο.


Κατηγορία : .

Σχετικά Προϊόντα

  • Αγγούρια Κρήτης ή Ντόπια

    Αγγούρια Κρήτης ή Ντόπια

  • Πιπεριές Γεμιστές Κρήτης ή Αγ. Γιώργη Βεροίας

    Πιπεριές Γεμιστές Κρήτης ή Αγ. Γιώργη Βεροίας

  • Αγκινάρες Πελεπονήσου

    Αγκινάρες Πελεπονήσου

  • rsz_dscn0801

    Βιολογικά Λαχανικά